HerkenOuderverstoting.nl heeft een nieuw logo

Op veler verzoek hebben we besloten een nieuwe logo te maken. We hebben hiertoe besloten omdat de mensen die achter deze website staan willen insteken op BRUGGEN BOUWEN en VERBINDEN. We willen er zijn voor ouders en willen bruggen bouwen naar de samenleving met als doel dat geen enkel kind ooit meer een andere ouder hoeft te missen als gevolg van rancuneuze gevoelens bij een andere ouder na een scheiding of stukgelopen relatie. We vinden het zeer jammer dat niet iedereen hierachter stond en hebben op verzoek van velen opnieuw een logo gemaakt met deze kernboodschap.

We gaan daar onze energie op richten en doen dat graag samen met jullie!

Dan het verhaal achter ons nieuwe logo…  We hebben het logo bewust simpel gehouden. We begrijpen allemaal dat ouderverstoting een zeer complex probleem is maar we willen samen met jullie zoeken naar simpele oplossingen en kleine stapjes zoals bijvoorbeeld de flyer actie. De staanders van de H zijn de beide ouders van het kind. Het kind kan tussen hen geborgen zijn of volledig klem zitten zoals bij ouderverstoting het geval is.

De O staat voor de veilige cirkel die een kind om zich heen moet voelen. Niet alleen van de ouders maar van broers, zussen, opa’s, oma’s etc. Die cirkel moet compleet zijn en mag in het belang van het kind niet worden doorbroken. Dit is waar wij voor staan. Twee ouders die het kind geborgenheid bieden tussen hen in een veilige omgeving om in op te groeien waar het kind geliefd is en onvoorwaardelijk lief mag hebben.

Het appel in het uitroepteken is een reality call voor de samenleving. Neem waar en als je het ziet gebeuren, kijk dan niet weg maar probeer binnen je mogelijkheden het proces van ouderverstoting te stoppen.

De groene streep onderaan het logo symboliseert de streep die we onder ouderverstoting willen zetten en dit kan ook worden gezien als de finishlijn waar wij als organisatie naar streven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.