Hulp gevraagd bij verspreiding flyers

Trots: de 50.000 flyers zijn binnen! We willen jullie hulp vragen bij de verspreiding van de flyers, maar we willen dit wel enigszins georganiseerd plaats laten vinden. Het huis aan huis in de brievenbus doen of het lukraak achter ruitenwissers doen levert flyers op in een prullenbak….dus dat willen we uitdrukkelijk niet.

Wil je helpen met verspreiden van de flyers meld je dan via dit formulier. Vul je gegevens in en vergeet niet specifiek aan te geven met welk doel, bij wie, waar en hoe je de flyers gaat verspreiden. We maken nog een begeleidende brief die je kan gebruiken bij het afgeven van de flyers. Het grootste effect gaan we behalen als we de flyers warm, dat wil zeggen met een mondelinge toelichting, kunnen verspreiden.

Je kan ook zelf de online flyer verspreiden die hier is te downloaden.

Spread the word: ouderverstoting moet de wereld uit!

6 reacties

  1. Ing. G. Visser

    Waarom worden de advocatenkantoren niet aangeschreven. Kunnen ze de flyer in de wachtkamer leggen als toonbeeeld van waardige en kindvriendelijke advocatuur.

  2. Kan ik de flyer ergens inzien, alvorens te bestellen?

  3. Hallo, ik zou graag deze flyers willen verspreiden. Ondanks het feit dat ik het geweldig vind dat de flyers er zijn gekomen, vraag ik mij af of er meer gaan komen. Het lijkt veel wat er nu gemaakt zijn, maar als ze door heel Nederland moeten dan zijn ze zo op.

    • Dank dat je wil helpen! Zou je het formulier kunnen invullen, dan houden we overzicht over de gehele verspreiding. En uh JA we verwachten en hopen ook dat het hard kan gaan… we gaan dan gewoon door met een volgende druk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.