Anno 2018 wordt er definitief met het klemcriterium – Koninklijke weg – rust afgerekend

Koninklijke weg afgerekend

2 reacties

 1. Eerst Congres Passyndroom bij kinderen was ik de organisator van….. In 2003. Ook Hoefnagels was daarbij.
  In al die jaren deed de politiek Ned plus Familierechters geen donder aan liegende bedriegende daders omgangsfrustratie. Veelal de vrouw overigens. Vervreemding wat zo kindermishandeling oplevert misdadig en misdrijf liet men gewoon toe in dit land nog steeds. Evenals andere nu misdrijven waaronder vervreemding lees 236 Strafrecht…..oa Erbij gekomen is de materie meemoederschap ook, plus de zaaddonoridioterie. Waar elf ziekenhuizen aan deze misdadigheid meewerken. Deze week erbij de handel in kinderen over jaren ook wat duizenden beschadigde kinderen opleverde…. Kortom Ned heeft grote schijt gehad aan kinderrechten afstammingsrecht etc etc. En nog steeds. Grote schande. Men kweekte als overheid zelve de patiëntjes door niet te willen vervolgen juridisch van daders na scheidingen. Zover gaat deze misdadigheid hier….en de raad KB deed eraan mee ook. Bekend. Benoem ook even wie. Groenhuijsen kon Hoefnagels wel schieten. De doorgeslagen feministe gedragsdeskundige ingehuurd door Raad KB. Enz enz

 2. Het lukt Nederlandse rechters al niet om de eigen (juridische) vakkennis bij te houden, zoals vanuit de rechtspraak zelf wordt gesteld middels een manifest dat naar verluidt door enkele honderden rechters is ondersteund:

  https://www.nrc.nl/nieuws/2012/12/20/meer-dan-500-rechters-ondertekenen-pamflet-we-hebben-het-te-druk-a1438880

  Daarom is het niet vreemd dat het opdoen van (relevante) kennis buiten het juridisch domein al helemaal niet lukt.
  M.a.w. de in casu jeugdrechters hebben geen idee waar ze over beslissen. Het verklaart tegelijk de vele onbegrijpelijke uitspraken, en de vele onrechtmatige ingrepen in het gezinsleven van NB Nederlandse kinderen en ouders.

  E.e.a. is echter wel heel vreemd in het licht van de benoeming voor het leven; rechters die klagen over te weinig tijd voor behandeling van zaken en het bijhouden van vakliteratuur:

  Rechters worden voor het leven benoemd om de rug recht te kunnen houden bij (productie-)druk vanuit bestuur en/of politiek.

  M.a.w. gewoon de tijd nemen die nodig is, en de politiek de knelpunten laten oplossen die dan ontstaan.

  Vooralsnog demonstreren de Nederlandse rechters helaas een rubberen ruggengraat; meebuigen en schipperen m.b.t. bezuinigingen en productiedruk, ten koste van onvoorstelbaar leed voor duizenden kinderen en ouders per jaar.

  Het levert Nederland jaarlijks vermoedelijk een schade op van vele miljarden. In perspectief: genoeg waarschijnlijk om jaarlijks een kolencentrale te sluiten ..

  Ik geef een voorzet:
  Ophouden met het inschakelen van Bjz en Raad bij echtscheidingen. Dat bespaart een heleboel procedures, gemiste arbeidsproductiviteit , – zinloze en/of schadelijke – inzet van MW’ers, en later weer jarenlange therapie voor de beschadigde kinderen (Hoefnagels 2004). En het bespaart een heleboel leed.
  Het zou mij niet verbazen als de schade nu inclusief neveneffecten bij elkaar rond de 5 miljard per jaar bedraagt ..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *