nlenfrde
Ook hebben ze er geen kijk op, ze gaan gewoon door met hun destructieve gedrag/optreden.
 
 
Van: "Tj.Strubbe{et}gmail.com" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Datum: 8 november 2019 om 13:23:05 CET
Aan: "Tj.W. Strubbe -g" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: Relevante kennis bij jeughdbescherming - t.a.v. bestuur van G.I. (alle G.I.'s)
Antwoord aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Geacht bestuur van de G.I. en gedragswetenschappers,

 

Een paar minuten echte wetenschappelijke kennis ten behoeve van zorg aan jeugdzorgkinderen op:   Voor uw pr.   En voor uw pupillen.

Drie op de vier jeugdzorgkinderen krijgen volgens meerdere wetenschappelijke onderzoeken niet de (diagnostisch) pàssende zorg, en dat is verontrustend. We krijgen gedocumenteerde meldingen. Ouders willen graag uitvoering van IVRK artikel 24 lid 1 (ook de tweede volzin).

Dit interview van Ursula Gresser (2018) mag u zien als vervolg op de bijlage, de brief van februari 2019.  Hoe wilt u daarop de 'zorg' verbeteren in uw instelling? (Awb)

Bij scheiding en omgangssabotage is de oplossing in  https://jeugdzorg.wixsite.com/jeugdzorg/omgangssabotage-g-i gelegen .  Uit de wetenschap blijkt dat meer of hogere deskundigheid nodig is om schade voortvarend te voorkomen en deze constructieve oplossing kan helpen waar de gezinsvoogd klaagt dat het 'zo complex is'.

Er zijn bezorgde, goedmotiverende ouders (en daarmee kinderen) die wachten op verbetering.

Graag horen we uw verbeteringsvoorstel.

--
Met vriendelijke groet,
    Tj.W. Strubbe
Adoptiezaken(-zorg) & Familierecht - AZF (voorheen SSF)