nlenfrde

Laat 2019 het jaar van de grote opruiming zijn, zoals trendwatcher Bakas in zijn interview aan de telegraaf, d.d. 29 december 2018, aangeeft. Schijnbaar gaan wij, de maatschappij de misstanden niet langer pikken en dat is hard nodig.

De markt van 2 miljard gaat niet bewegen, niet uit zichzelf. Te veel geld en banen zijn gemoeid met onze ellende. Ouderverstoting wordt geregisseerd vanuit de overheid. Denk alleen al aan het ingekochte rapportje ‘Het verdeelde Kind’, waardoor ouderverstoting/rust/de koninklijke weg tot aan 10 november 2017 gelegaliseerd was. Echter, op 10 november 2017 heeft Prof. Louis Tavecchio ermee afgerekend. 110 echte wetenschappers hebben het rapport van Warshak ondertekend: een kind hoort beide ouders te kennen, dat is uitermate belangrijk voor de sociale- emotionele en identiteitsontwikkeling van het kind. Hoe jonger het kind, hoe vaker beide ouders (lees de vader) lijfelijk in contact moet zijn met het kind. Dit heeft alles met een veilige hechting te maken.

25 februari 2019 vindt het belangrijkste symposium van de afgelopen jaren en zeker van dit jaar plaats.

Ja, het wordt georganiseerd, gefaciliteerd en zelfs gefinancierd door ons, maar die dag zal NIEMAND last van ons hebben. Wij zullen uiterst terughoudend zijn en het podium geven aan de echte wetenschappers! Die evidence based hun licht laten schijnen op ouderverstoting en de oplossingen. Ik kijk uit naar de plenaire discussie op het eind van de middag. Ik roep iedereen op om zich in te schrijven en te komen. Zeker al die aasgieren, met hun eigen verdienmodelletjes en theorieën. Dan mag iedereen mee discussiëren en een aanzet geven tot één algemeen richtlijn.

Zodat wij niet langer afhankelijk zijn van die ene rechter/instantie/hulpverlener die we treffen of nog erger, de regio waar we wonen.

Na 25 februari 2019 is een ieder die niet aanwezig heeft willen zijn bewust handelingsonbekwaam en geen recht van spreken.

Dit is dus mijn eerste oproep aan ieder die met ouderverstoting te maken heeft: Stuur de aankondiging van het symposium naar ieder die er toe doet om te voorkomen dat het nog erger/slechter wordt dan voorheen.

Symposium

Mail deze link naar iedereen die jij hebt leren kennen sinds jij te maken hebt met ouderverstoting. Denk aan de rechters, aan jouw huisarts, aan de instanties, aan de politiek, aan jouw wethouder die de zorg inkoopt en als iedereen afwijzend reageert; kom dan zelf en let goed op, want 2019 is het jaar dat jij afrekent met ouderverstoting. Omdat dit jouw zorgplicht is t.a.v. jouw kind, dat jij gaat vrijwaren van kindermishandeling.

Ik maak mij zorgen, grote zorgen.

De Meldcode Huiselijk geweld is aangescherpt. Zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Hiermee gaan we terug in de tijd, want pathogeen ouderschap, daar heeft men geen kaas van gegeten. Een hele enge ontwikkeling en we worden teruggeworpen in de tijd! Op basis van vage vermoedens zullen nu weer met name vaders opgesloten gaan worden. Op basis van vermoedens zullen kinderen uit huis gehaald gaan worden. De pleegzorgindustrie zal er wel bij varen.

Het feit dat mevrouw Kwakman van het OM niet wil weten dat er een symposium is en zo vol is van zichzelf, zonder enige onderbouwing is ronduit stuitend en daar zouden wij, de maatschappij, niet blij mee moeten zijn.

Ik heb vorige maand wat rechters gesproken die nog nooit van pathogeen ouderschap hebben gehoord, maar wel strepen zetten door levens. Blij als ze zijn met hun visiedocument uit 2016, wat nu landelijk wordt uitgerold, waardoor ouders gedwongen worden om naar trajecten zoals ouderschap blijft en Kind uit de Knel te gaan. Beiden trajecten zijn zwaar contra productief bij ouderverstoting. Traumatiserend, duur en tijdrovend. Waarom???? Omdat de rechters niet kunnen bepalen of er sprake is van ouderverstoting, men ziet immers de signalen niet. Nee, dan maar strepen door levens, gewoon omdat het kan. Omdat ze te beroerd zijn om zelf de kennis in huis te halen. Omdat ze weerstand voelen om die kennis tot zich te nemen, zeker als er uiteindelijk dus een symposium komt, dat hen van goede kennis kan voorzien.