nlenfrde

Ik ben Claudia een verstoten moeder. 

Zowel links als rechts politiek NIET correct. Waarbij ik voor alle gevoelige vader/moedertenen ook gelijk duidelijk wil maken dat het aan beide zijden voortkomt en eerlijkheidshalve veelal vaders betreft. 
In mijn geval ben ik de moeder. Een moeder die absoluut niet foutloos is in het gehele proces maar daardoor niet minder verstoten is ondanks inmiddels bijna 5 jaar interventies van de Rvdk en jeugdzorg en zelfs klachtenprocedures met behulp van SKJ.

Ik ben als moeder verloren geraakt in de decentralisatie van “zorg”. Zorg die uiteindelijk dus ook nooit geleverd is. Waardoor mijn beide zoons uit mijn vorige huwelijk inmiddels mijn inziens beiden vast lopen. Gezinsvoogd 12 en 13 die in hun woorden geen gezinsvoogd meer zijn maar casemanagers met helicopterview. Deze gezinsvoogden zijn beide net hun ouderlijkhuis ontgroeid en zouden nu beslissingen moeten gaan nemen die hun voorgangers nagelaten hebben door daadwerkelijk een dwingende factor te zijn… Waarbij zij gelijk de verantwoordelijkheid bij combinatiejeugdzorg neerleggen wat een vrijwillige factor tot omgang is. Dat geeft toch te denken nietwaar…

Verantwoordelijkheid en jeugdzorg dat is een heikel punt, zolang zij niet naleven waar zij voor horen te staan wat de wet omschrijft en bij beschikking door de rechter uitgesproken is, is elke cent discutabel waarbij ik dus gewoonweg durf te stellen dat het weg gegooid geld is.

Nu roept/schreeuwt men om meer geld… pardon als wij het volk wettelijke regels niet naleven, worden wij bestraft of op de vingers getikt. Jeugdzorg neemt ook hierin geen enkele verantwoordelijkheid en wentelt zichzelf in onschuld. Een rechter die ter zitting aangeeft dat het wantrouwen en niet functioneren van jeugdzorg terecht is, maar daarna gelijk aanwendt dat er nu wel 2 gezinsvoogden/casemanagers of welke naam we ze ook geven klaar zitten om wel te handelen en deze twee hun verantwoordelijkheid weer niet nemen en zich verstoppen achter andere organisaties… Kansloos. 

Dan durf ik met recht als verstoten moeder te stellen dat er heel veel geld verloren is in de OTS en salarissen van disfunctionele werknemers, organisaties zoals jeugdzorg en RvdK.

Maar ach ik ben maar een verstoten moeder

Claudia