nlenfrde

Is het nou eens afgelopen????? ik kan mij hier zo boos over maken.

Éénpitters, die zich wat ingelezen hebben, zichzelf verklaren als expert en geld vragen voor hun eigen opinies en meningen, die ouderverstoting bagatelliseren, die ten koste van ons leed hun ding promoten bij instanties en gemeenten, die samen klitten en elkaar in het zadel houden, ook al weten ze dat ze schade aanrichten.

Die een ravage aanrichten en nergens voor aanspreekbaar zijn. Nergens bij aangesloten en of een klacht bij het NIP , het SKJ of BIG zin heeft (slager keurt het eigen vlees).

Wanneer verliezen deze lui hun podium???? Simpelweg als ouders zelf eens informeren naar hun papieren, diploma's, achtergrond, succesverhalen.

Als ouders zich gaan beseffen dat het van de zotte is dat dit soort mensen geld vragen.... van jou? Waarom vertrouw jij op dit soort lui? Wat doe jij jouzelf en jouw kind aan?????

Bevraag ze eens, confronteer ze met hun zogenaamde bijdragen om ouderverstoting in stand te houden. Besef dat het totaal niet in hun belang is dat ouderverstoting stopt....

Kwalzalvers, beunhazen die roepen dat ze gestudeerd hebben, dusssss.... Kom op zeg, als je HBO verpleegkundige hebt gedaan, maakt jou niet een goede kindercoach of kindertherapeut.

Als je een basis scriptie hebt geschreven over ouderonthechting, maakt het je niet iemand die het positieve verschil maakt...6 tuchtklachten en hopelijk nog veel meer.

Als je biologie heb gestudeerd, geeft dat niet jou het recht kinderen te bevragen en rapporten te schrijven waardoor een lieve vader wordt uitgebannen.

Als jezelf jouw vader hebt verstoten, rechten hebt gestudeerd, geeft het geen pas dat je met een flinterdunne zogenaamde franchise oplossing komt; de kinderbehartiger.

Beste ouders, juist deze mensen liggen in bed bij het Ministerie van JenV....apart, toch? Welnee, deze mensen boycotten de oplossing, bagatelliseren ouderverstoting, verheerlijken hun eigen verzonnen therapieën en die van hun mede éénpitters........

 

Doe het jezelf niet aan, doe het jouw kind niet aan.