nlenfrde

Beste ouders,

Voor nog geen 55 euro inclusief BTW kun je 1.000 flyers bestellen. In kleur en dubbelzijdig gedrukt. Bij jou thuis afgeleverd. Ga zelf flyeren, met name natuurlijk op plekken waar jouw ex veel komt of woont. Dat mag! Zo maak je iedereen bewust, want iedereen kent wel iemand die. Maak ook de wereld van de verstoter kleiner. Enkel dus een flyer overal in de brievenbus. Niet een schrijven erbij dat jij er last van hebt, want krijg je last van beschuldigingen. Een flyer in de brieven bus is genoeg!

Voor de rijkere mensen onder ons, lever deze folders/flyers aan bij een huis-aan-huis-bladen service of bij het lokale (advertentie)blaadje. Dan kan je in grotere oplages voor de verspreiding zorgen.

En… we hebben nog veel meer van dit soort flyers. Denk origineel: woon je in de buurt van een universiteit? Deel de studenten flyer op de campus uit. Of laat de brief aan het kind in grote getallen drukken en verspreid die op de diverse middelbare en MBO scholen. 

De cijfers liegen er niet om 1 op de 3 huwelijken, met kinderen, stranden. Dan zijn de samenwoners nog niet eens meegenomen! Dus maak andere mensen bewust, om erger te voorkomen. Maak ouderverstoting bespreekbaar en vraag mensen in scheiding of ze dit zichzelf en/of hun kind aan willen doen.