nlenfrde

Beste contacten,

Hoewel het absoluut niet mijn stijl is, wil ik onderstaande reactie aan Marieke van Woerkom van de organisatie Herken Ouderverstoting met jullie delen. Ik voel mij zeer geschokt, getroffen en aangetast in mijn wetenschappelijke integriteit.

Inge van der Valk 2de Assistant Professor at Utrecht University

Beste Marieke,

Ik distantieer mij volledig van alle uitspraken die je hier of elders doet. Jouw tekst hierboven is aanleiding voor mij om de deur naar enige vorm van communicatie met jullie organisatie nu definitief dicht te doen.
Ik ben geschokt, geraakt en ontdaan van alle agressie, boosheid en totale onredelijkheid die zo hevig zijn, dat een enigszins normaal gesprek met jullie onmogelijk is. Door de wijze waarop jullie communiceren, alles verdraaien, niet luisteren en volledig in beslag worden genomen door jullie eigen waarheid voel ik mij diep getroffen in mijn wetenschappelijke integriteit.
Ik realiseer mij dat jullie geloven dat alles gerechtvaardigd is wat jullie doen, vanuit een diepe pijn, woede en boosheid. Ik ben bang dat ik hierin niets voor jullie kan doen. Ik wens jullie sterkte hierbij vanuit een oprecht medemenselijk gevoel. Als wetenschapper echter, wil ik de communicatie hierbij beëindigen.

Inge van der Valk


Marieke van Woerkom
Herken Ouderverstoting

Inge van der Valk van de Utrecht University claimt dat de complexe scheiding NIET haar specialiteit is. Dat zij slechts uit financiële overwegingen de opdracht van het @Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft aangenomen om mee te schrijven aan het WODC rapport inzake het niet nakomen van de omgangsregeling. Dit rapport staat echter vol aannames en onwaarheden hetgeen wel als zijnde waarheid gepresenteerd wordt aan Tobias Van Gent en Michiel van Nispen van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, met grote negatieve gevolgen voor de Nederlandse bevolking. #hetmoetnietgekkerwordeninditland