nlenfrde
 
 

Geachte kamerleden,
 

https://www.algemenebestuursdienst.nl/…/ellen-meijer-hoofd-…

De baantjes carrousel! Deze dame komt van het NJI 

Het NJI dat mede schuldig is aan pure ouderverstoting, door jaren zich te baseren op opinies en meningen van zogenaamde deskundigen.

Zo moeten wij nog steeds leven met hun richtlijnen 'Scheiding en problemen jeugdigen' , daar de herschrijving , op basis van wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken (die er ook vol op zijn, zie presentatie Tavecchio/Stams) nog steeds uitblijft...

Richtlijnen die een jeugdbeschermer en anderen in de keten, de macht geven om ouders de omgang tot hun kind te ontzeggen, zonder enige grond.

Dan heb ik het nog niet over GIRFEC , dat ook door het NJI gepromoot wordt, alle trajecten waaraan wij overlevert worden en een malafide vragenmethodes LIRIK genaamd, die tot verkeerde conclusies leidt, waardoor jij afscheid moet nemen van jouw kind.

Dachten wij met het vertrek van de heer Levenkamp een stap vooruit te kunnen doen, heb ik nu het idee dat we zeker geen stap vooruit gaan in de meest brede zin van het woord.

Het old girls netwerk kan weer blij met elkaar zijn. De ons-kent-ons club, waarbij niemand elkaar aanspreekt of wijst op eventuele behaalde resultaten. Deze mensen bepalen over onze levens.

 
Te lang hebben topambtenaren van de ministeries JenV en WVS over de levens van de burger geschikt. Met lede ogen zien wij deze ontwikkeling aan. Zeker nu jeugdzorg zo onder druk staat, zou het fijn zijn als dergelijke vacatures met zorg worden ingevuld.
 
Groet,
Annemarie van Mackelenbergh
Voorzitter 
Stichting Écht Scheiden Zonder Schade
E:avmackelenbergh@herkenouderverstoting.nl

W: www.herkenouderverstoting.nl
 
 
Volg ons: Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | LinkedIn