nlenfrde

Van: Annemarie van Mackelenbergh OVS <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

Onderwerp: Strafbaar stellen van ouderverstoting

Datum: 5 maart 2020 om 15:20:15 CET

Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kopie: "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>, "Wörsdörfer, M." <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>, "L. Westerveld" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>, "Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

 

Geachte volksvertegenwoordiging,

 

Met klem vragen wij u aandacht te besteden aan, al weer, onze derde position paper;

Voer de unaniem aangenomen MOTIE VAN HET LID VAN NISPEN C.S, | 33 836 Nr. 27 Personen- en familierecht, uit!

Alleen u kunt het machtsbolwerk doorbreken, door helder te stellen dat het uitbannen van ouders, terwijl deze ouders niet schadelijk zijn voor hun kind, niet wordt getolereerd in onze maatschappij.

Ook al vertelt de minister dat ouders op zich genoeg mogelijkheden hebben om zich te verweren, de praktijk laat zien dat het tegenovergestelde het geval is. Hoe toont iemand zijn onschuld aan bij valse aantijgingen? Zeker bij kleine kinderen?

Tot op de dag van vandaag wordt juist ouderverstoting gefaciliteerd door al die instanties die pretenderen te handelen in het belang van het kind, gewoon omdat het kan, omdat ouderverstoting niet strafbaar is.

Geef als u blieft het signaal, help ons, bescherm ons!

 

Vriendelijke groet,

Annemarie van Mackelenbergh

Voorzitter

Stichting Écht Scheiden Zonder Schade

E:avmackelenbergh@herkenouderverstoting.nl

T: +31 6 37169408

W: www.herkenouderverstoting.nl