nlenfrde

Van: Annemarie van Mackelenbergh 
Onderwerp: Welk CDA wilt u zijn?
Datum: 14 juli 2020 
Aan: Leden van het CDA

Geachte leden van het CDA,
 
Het komt er nu op aan en wij, burgers/kiezers, slachtoffers van 'de wielen van de overheid' stellen u deze gewetensvraag: Welk CDA wilt u zijn?
 
Waar kiest u voor? Integriteit, een geweten, met een hart?
 
Wees wijs en laat het duo Omtzigt en Hoekstra het CDA vertegenwoordigen en schoon schip maken. U kunt het als partij beter zelf integer aan pakken en de hand in eigen boezem steken, om er voor zorgen dat de waanzin die ouders en kinderen heden ten dage overkomt, stopt!
 
Dat kan alleen als de democratie hersteld wordt en de Tweede Kamer werkelijk weer onze volksvertegenwoordiging wordt en kritische vragen gaat stellen aangaande het gehele jeugdzorg dossier/aanpak, met de jeugdbeschermingsbranche, de aanpak van huiselijk geweld, ouders die willen scheiden en ouderverstoting in het bijzonder. Aangemoedigd door integere politici, die laten zien dat er natuurlijk niets mis is met het aankaarten van misstanden, ook al komt dat partij-technisch niet uit.
 
U kunt zich laten verblinden door de prachtige PR-campagne van Minister Hugo de Jonge, maar hoe kan het zijn dat de kritische vragen uit blijven? Vragen die de Tweede Kamer al lang had moeten stellen?
 
Laat ik het zo stellen, zo geheimzinnig het er bij de belastingdienst aan toe gaat, zo open en bloot, voor iedereen, via het internet ook nog eens terug te vinden, gaat onze minister van VWS met onze kinderen, onze toekomstige kleinkinderen en ons, ouders om.
 
En dan kunt u wel denken dat die ouders het wel zelf op zich hebben afgeroepen, bewijzen ten over dat dit niet het geval is, behalve dan dat zij in de fuik van de jeugdbeschermingsbranche zijn gelopen, die zich bedienen met aantoonbaar onwetenschappelijke, kind-onvriendelijke, biased handreikingen, richtlijnen, WODC rapporten, waarbij aantoonbaar is gedirigeerd door Minister Hugo de Jonge.
 
De kansencirkels, persoonlijk door Hugo de Jonge als wethouder Rotterdam, naar Nederland gehaald, profileren kinderen al voor de geboorte! Over institutionele discriminatie gesproken!
 
Onze kinderen worden ronduit misbruikt als het grote verdienmodel en opgezet tegen verantwoorde ouders, juist door diegenen die uitdragen het beste met het kind voor te hebben.
 
Ergo 1 op de 9 kinderen heeft een jeugdbeschermingsmaatregel, 450.000 en dat aantal is stijgende! Het leed achter die cijfers is enorm! Stelt u zich eens voor dat u, om totaal onduidelijke redenen, door valse beschuldigingen, van de ene dag op de andere uw kind niet meer zou mogen zien? Of dat allerlei mensen zich met uw leefwijze en opvoeding gaan bemoeien?
 
Totaal onnodig, mits Hugo de Jonge een halt toe wordt geroepen. Door integriteit, een geweten en een hart, belangrijker te vinden, dan hetgeen zich onder Hugo de Jonge ontvouwt.
 
Naast de diverse lijken uit het verleden van uw partij, heeft Hugo de Jonge er persoonlijk er nog een paar in zijn walk in closet. Wellicht denkt/hoopt u de lijken met Hugo de Jonge achter slot en grendel te houden. Echter, er is geen houden meer aan en de vraag is dus of Hugo de Jonge u de stemmen op gaat leveren om werkelijk de speler van het midden te zijn.
 
Uw partij staat op een belangrijk kruispunt.
 
Vriendelijke groet,
 
Annemarie van Mackelenbergh
Voorzitter Stichting Écht Scheiden Zonder Schade