Menu
nlenfrde

 

 

Lisa Westerveld stelt heel terecht op twitter na het zien van de film 'Verstoten vaders' van Elena Lindemans het volgende:

 

  • Inmiddels wachten we al bijna een jaar op de uitvoering van deze motie. Dat zegt ook iets over de prioriteit die het onderwerp krijgt.. #verstotenvaders
 
  • Waarop raadsheer! van Leuven aanmatigend reageert: Beste Lisa, de motie zegt terecht: in samenwerking met ervaringsdeskundigen: juist dat stuk was in volle gang toen Corona toe sloeg. Je kunt Keulen en Aken niet in een dag bouwen. Was het maar zo eenvoudig. Ernstig is het, zeker. Er is volle aandacht.
 
Echter de situatie ligt een tikkeltje anders; er blijkt hier sprake van belangenverstrengeling
 Onze reactie aan Cees van Leuven:
 
  • Zodra de ministeries van JenV en VWS in beeld komen en aan de haal gaan met de inhoud van de motie gaat het fout, heel fout. Hierbij dienen wij een motie van wantrouwen in tegen jouw aanpak, die geheel gericht is op verdeel en heers.
 
  • Hill, Maurits Barendrecht is al uit de 'expertgroup' gestapt omdat Hill zich niet wil verbinden aan jullie 'aanpak', die geheel gericht is op het in stand houden van de huidige scheidingsbranche, waarbij jij vooral je eigen Stichting 'schottenaanpak', met medebestuurders Marieke Lips kindbehartiger!, Rene Meuwissen jeugdzorg Brabant, Nico Plitscher jeugdzorg Noord Limburg en Esther Kluwer aan het werk wil houden.

 

  • Ondanks het feit dat jij weet dat er bij ouderverstoting sprake is van gezinspathologie, waarbij handhaving van de wet een een eerste vereiste is. Zelfs dat laat jij na, geen bezoek aan de politie en OM. Geen reactie op het rapport van Bruning civiel rechterlijke positie van het kind, op de nieuwe richtlijn van het NJI die alweer bol staat van de 'koninklijke weg'.

 

  • @Lisawesterveld de motie is prima, maar een onafhankelijke commissie moet alsnog gevonden worden.@LeuvenCees ga je heel diep schamen, je houdt deze vorm van kindermishandeling in stand ten behoeve van eigen belang.