nlenfrde
Geachte pers, 

Wanneer neemt de rest van de journalistiek zijn/haar verantwoordelijkheid?

Misschien zegt onderstaande email naar Elke Wolferink – van der Heyden, journalist, tekstschrijver, www.van-woord-tot-verhaal.nl, genoeg!!!
 
Elke, 

Wat ben ik onder de indruk van het gehele artikel in Mijn geheim! De opzet, de informatie, de verhalen, ik heb er bijna geen woorden voor! Wat ben ik jou dankbaar!

Hoe komt het dat verder niet 1 blad op deze eerlijke wijze kan/ wil  publiceren. Want als we iedereen bereiken, dan zijn we er! Dan spreken wij elkaar aan op gedrag. “ Doe niet zo gek!, dit doe je toch niet, regel het netjes!”

Kan dit artikel bijvoorbeeld niet bij Blendle? 

Ik wil er meer mee, Ik wil jouw artikel onder de neuzen van al die bladen schuiven, die hardnekkig deze informatie tegen houden.

Heb je digitale versie? Anders maak ik er foto’s van en uiteraard roep ik iedereen op om ‘Mijn geheim” te kopen!
 
Hoe kan het zijn dat al jaren opzichtig de heldere waarheid, dus niet een visie (!), wordt genegeerd?

Scheidingsadvocaten krijgen hele pagina’s in de bladen en treden aan op televisie. De jeugdbeschermingsbranche krijgt keer op keer ruim baan op de TV en zeer zeker de radio NPO 1, de gelegenheid te vertellen hoe geweldig zij bezig zijn en leggen ze de schuld bij de ouders!

Spelers in de branche krijgen radio aandacht en kunnen daar een prachtig verhaal vertellen, terwijl zij zelf totaal niet gemotiveerd zijn om deze waanzin te stoppen! In tegendeel zelfs…

Wat zeg ik, ook zij komen in de bladen, de krant en overal houden ze het publiek compleet voor de gek. Niet één kritische vraag! 

Ouders worden per definitie als gekkies weggezet, zelfs in de Tweede Kamer waar nu Minister Sander Dekker (JenV) werk maakt om ouders het indienen van klachten te bemoeilijken, want… zo lastig!

Schandalig dat juist de vrouwenbladen eerder het grappig vinden als vrouwen wraak nemen op hun ex, had die maar niet… Dan dat er aandacht komt voor ex-partnergeweld! Want dat is het! Weet dat juist deze bladen onze grootste doelgroep benaderen en dat benadrukt maar weer eens dat huiselijk geweld gender neutraal is!

Natuurlijk heb ik redacties benaderd, ben ik zelfs herhaaldelijk geïnterviewd. Mijn boodschap is niet anders dan die ik aan Elke heb verteld!

Die boodschap, dat elke ouder zelf eindverantwoordelijk is en deze waanzin zelf moet stoppen, en dat kan (!), wordt zelfs tegen gehouden door de gehele pers, behalve in Mijn Geheim nr 20/16!

Koop het blad!!! Beloon Elke, beloon Renee van Breukelen, de hoofdredacteur!!! Want zij zijn dus de eersten, die het eerlijke verhaal vertellen, de keiharde waarheid!

Ik daag nu iedereen van de pers uit! Laat ons ook eens aan het woord. Laat ons anders op feiten de kritische vragen stellen. 
 
 
Met vriendelijke groeten, 

Annemarie van Mackelenbergh,